Domherrestigen 13 144 42 Rönninge

Foldrar


Foldrar kan falsas på flera olika sätt.

Foldrar kan väljas i flera olika storlekar och falsas olika antal gånger. Det är du som kund som väljer hur just du vill ha foldern. Ytskicktet kan variera, vanligast är 135 g/m2 för de mindre och 170 g/m2 för de något större.

FÖRFRÅGANPapper

Vi brukar använd Color copy coated silk, vilket är ett bestruket papper i silk. Den höga ytjämnheten och vitheten ger extremt bra bildskärpa, god färgmättnad och originallik färgåtergivning. Åldersbeständighet enligt ISO 9706.

Maskin

Laserskrivare som skriver ut med en bildkvalité på 1 200 x 1 200 dpi för digitala bilder.

Original

Kunden har ansvaret för originalets kvalité. Vanligast är att en folder 4 eller 6 sidor. Storlek kan variera beroende på vad du som kund behöver.  Det går att beställa en kontroll och genomgång av original. Priset är beroende av arbetets omfattning och måste beställas av kunden innan tryckning.

Efterbehandling

Det är viktigt att fundera på hur du vill att foldern ska falsas, ska den vikas en eller flera gånger, ska den falsas som ett dragspel, ska den vara liggande eller stående.

Tryck

Trycket görs i färg. Tänk på att utseendet av färgen kan skilja sig från skärmen. Variation kan förekomma beroende på flera olika saker som kalibrering, inställningar mm.

Miljö

Color copy coated silks Miljömärkning:
– TCF, Totally Chlorine Free
– EU Ecolabel.