Domherrestigen 13 144 42 Rönninge

Kopiering


Kopiering, utskrift och skanning av original som kunden tillhandahåller.

Vi beställning är det viktigt att du anger hur många kopior/utskrifter som önskas av varje original, om originalet ska tryckas i befintligt skick, om trycket ska vara i färg eller svart/vitt samt om och i så fall vilken typ av  efterbehandling som önskas.

FÖRFRÅGAN
Papper

För kopiering används Multicopy, som är ett vitt miljövänligt 80 g/m2 papper.
Det ger ett utmärkt tryckresultat och strålande vithet som ger en perfekt kontrast. Det är åldersbeständigt papper enligt ISO 9706. Vid behov använder vi även arkivbeständigt papper enligt ISO 11108.

Maskin

Laserskrivare som skriver ut med en bildkvalité på 1 200 x 1 200 dpi för digitala bilder, vid kopiering är ligger upplösningen på 300 dpi och skannern har en upplösning på 600 dpi.

Original

Kunden har ansvaret för originalets kvalité. Originalet ska vara i pdf.

Efterbehandling & Bearbetning

Du kan välja mellan att häfta ihop dokumenten, få dem i plastmapp eller med spiralrygg i metall, hålas eller i befintligt skick. det går att beställa en kontroll och genomgång av original. Priset är beroende av arbetets omfattning och måste beställas av kunden innan tryckning.

Tryck

Välj mellan att få utskrifter i färg eller svart/vitt, tänk på att utseendet av färgen kan skilja sig från skärmen. Beroende på flera olika saker som kalibrering, inställningar mm.

Miljö

Multicopy har miljömärkningarna:
– TCF, Totally Chlorine Free
– Nordic Ecolabel
– EU Ecolabel
– FSC, Forest Stewardship Council, Forest For All