Domherrestigen 13 144 42 Rönninge

Köpvillkor

1

Kontakt

Kontakten kan göras genom att skicka en förfrågan, mejl eller ringa oss. Lämna gärna företagets namn, kontaktpersonens namn, telefonnummer och/eller mejladress och vad ditt ärende gäller. Vi svarar på samtliga mejl så snart som möjligt.

2

Registreras som kund

Som företag registrerar vi dig/er som Kund hos oss. Personuppgifter hanteras med stor sekretess. Dina personuppgifter är skyddade och kommer inte utan Ditt godkännande att lämnas ut till andra företag.
För att vi ska kunna registrerat dig/er som kund måste Du acceptera våra allmänna villkor och bli godkänd i den kreditkotroll som vi gör vid behov.
  

3

Orderbekräftelse

När vi fått in din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse för att säkerställa att vi överens. 

4

Faktura

Betalning skall vara PL3 – Computing tillhanda inom den tid som anges på fakturan. Generellt gäller 30 dagars kredit. Vid utebliven betalning debiteras dröjsmålsränta enligt 6 § Räntelagen (1975:635) samt lagstadgad påminnelseavgift som uppgår till för närvarande 60 kr.  PL3 – Computing följer dataskyddsförordningen.
 

5

Trycksaker

Vi önskar att ni levererar tryckoriginal i så hög kvalité som möjligt då det avgör kvalitén på resultatet av trycket. Filer ska skickas till oss som vektoriserade filer i formaten eps eller pdf. Är ni osäkra på kvalitén kontakta oss innan ni beställer. Vi kan många gånger hjälpa till att höja kvalitén eller göra andra redigeringar av tryckfilen mot en extra kostnad. Storleken på kostnaden skiljer sig beroende på omfattning av arbete
 

6

Leverans

Leveransen och leveranstiden skiljer sig mellan de olika produktgrupperna. Trycksaker, förfrågningar om olika profilprodukter och profilkläder varierar beroende på arbetets omfattning och karaktär.
 

7

Returer & Reklamationer

Du som beställare ansvarar själv för informationen i det originaldokument/filen du mejlar till oss. De angivelser som du angett tex färgval och format är dessa som vi kommer att använda. Var noga med att granska det korrektur på den uppladdade filen som finns. Var medveten om att färgnyanser kan skilja sig åt från skärm till utskrift. Ansvaret för den beställda varan övergår till kund när varan skickats. Synlig skada anmäls omedelbart till Posten/DHL vid paketets utlämnande samt till PL3 – Computing Om någon produkt skulle bli fel kontakta alltid oss innan du returnerar varan. Ingen vara som returneras tas emot utan vårt godkännande. Reklamationen ska ske inom 14 dagar efter leveransdatum för att räknas som gilitg.
För att en reklamation ska räknas som godkänd gäller att en eller flera produkter i en leverans är trasig eller på annat sätt inte håller måttet enligt produkttexter från hemsida. Reklamation kan endast ske på den del av leveransen som är defekt. Vi förbehåller oss rätten att om möjligt kunna laga produkten eller på annat sätt se till så att den uppfyller samtliga angivna specifikationer.

Som godkänd reklamation räknas inte om:
    – Fel produkt, färg, antal, storlek eller tryck har beställts.
    – Försenad leverans som beror på att vi fått felaktiga adressuppgifter eller att ingen varit på plats vid leveransförsök. Försenad leverans som beror på försenat godkännande av tryckkorrektur eller orderbekräftelse. Försenad leverans som beror på utebliven betalning.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Om du som företag vill reklamera ert köp så maila oss på kontakt@colourpicture.se.

8

Priser & Tryckfel

Samtliga priser på hemsidan är angivna exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Priser kan när som helst ändras utan avisering. Frakt tillkommer samt en expeditionsavgift på för närvarande 40 kr tillkommer

9

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att avvisa uppdrag med pornografiska eller rasistiska budskap eller andra typer av budskap som vi av någon anledning inte vill trycka.